top of page

Aroma-massage og oliemassage med forfriskende og stimulerende effekt

Oliemassage og aroma-massage er den mest kendte form for thai massageNogle kalder det Swedish massage på grund af behandlingsmetoden.


​Jiwsuk Wellness er beliggende på Vangede Bygade, centralt hvis du kommer fra eksempelvis København eller omegn, er det hurtigt og nemt at tage forbi os og få en dejlig afslappende massage.

Ved oliemassage arbejder vi med kroppens energimeridianer

Aroma-massage er en særdeles behagelig massageform, hvor du massers med aroma-olier fra forskellige blomster og urter.​ Vi bearbejder kroppens energimeridianer under brug af trykpunkter og yoga-lignende stræk, der tilsammen udgør en balanceret oplevelse. Oliemassage og aroma-massage udføres på et fast, komfortabelt underlag, og der benyttes aroma-olie.


Vi har tre flotte behandlings rum. Derudover har vi flere professionelle massage-piger. Efter endt oliemassage og aroma-massage, byder vi også gerne på lidt frugt og koldt at drikke. 

Bestil en tid til aroma-massage og oliemassage

Kunne du tænke dig at gøre noget godt for dig selv, så prøv en oliemassage og aroma-massage. Du er meget velkommen til at ringe og høre mere på telefon 42 59 99 92 eller skrive til vores e-mail info@jiwsukwellness.dk.


​Vi har åbent alle ugens dage, så ring endelig og bestil tid i dag. Vi glæder os til at høre fra dig. 

bottom of page