top of page

Thai Olie Massage løsner spændingerne og giver velvære

Thai Olie Massage er en krops behandling, hvor kroppens energimeridianer bearbejdes under brug af trykpunkter og yoga-lignende stræk, der tilsammen udgør en balanceret oplevelse. Thai Olie Massage adskiller sig mest fra andre massageformer ved, at der normalt bruges olie, og ved at massagen udføres på et fast komfortabelt underlag.


Vi ligger kun 10 km kørsel fra Københavns Centrum, og lover dig at det er turen værd herud!. Vi har rigtig gode parkerings forhold, bussen går lige til døren, og så har vi mange søde piger!

Kompetente, trænede og erfarne massører.

Har du været til thai massage før, vil du vide, at det kræver meget dygtige og trænede massører. Det har vi hos Jiwsuk Wellness, og derudover har vi hele tre behandlings rum.

Kontakt os og bestil en tid til Thai Massage

Kunne du tænke dig at bestille en tid til vores tantaramassage, parmassage eller til en af vores andre massagebehandlinger, er du altid meget velkommen til at kontakte os på telefon 42 59 99 92 Vi har åbent alle ugens dage, så du ringer bare. Har du nogle spørgsmål, kan vi også kontaktes på vores e-mail info@jiwsukwellness.dk

bottom of page